שניצל מטוגן עם שמן או בלי – יתרונות וחסרונות

עם שמן או בלי? אולי קצת? כיצד עדיף להכין שניצל טעים? אם אתם מתבלטים בין הכנת שניצל בשמן לבין הכנת שניצל על מחבת פסים איכותי, אנחנו כאן כדי להדגיש עד כמה חשוב לאכול בריא.

בואו נדבר מחבת טוב, שניצל טעים ומה שביניהם. 

כולנו תמיד מדברים על השניצל המושלם, בין אם אנחנו מכינים אותו לבד, או ניגשים לעמדת השניצלים הקרובה לבית. בעזרת מחבת פסים ופלטות צלייה שונות, תוכלו גם אתם להכין שניצל שלא נופל ברמתו מאף שניצלייה שכונתית.

כיצד נכין שניצל? קודם כל, באופן כללי, זכרו תמיד כי מומלץ לאכול את המטעמים שאתם מכינים עם כמה שפחות שמן. 

 

שניצל מטוגן

 

מדוע כל כך לא מומלץ לאכול מאכלים שומניים?

שמן הוכח מחקרית כבר לפני עשרות שנים כגורם מזיק, בין אם עבור אנשים הוא יהווה נזק חמור יותר, או פחות. בין אם אתם רגישים לשמן או פחות רגישים, בכל מקרה תמיד יהיה מומלץ להימנע מאכילה מרובה של מאכלים שומניים. 

שניצל מטוגן בלי שמן ניתן להכין בקלות על מחבת פסים ועל מחבתות צלייה, פלטות צלייה ועוד.

בעוד ששמן עמוק עשוי להיות מאוד "מחמיא" לשניצל מבחינה קולינארית, הוא בדרך כלל לא יחמיא לבריאות שלנו. גם אם נדמה לכם שהמאכל אותו אתם אוכלים אינו ספוג בשמן רב, ייתכן שבפועל התמונה היא אחרת.

 

מחבת פסים VS טיגון בשמן עמוק

בכל מקרה, אם אתם מעוניינים לרכוש מחבת פסים איכותי ביותר, מומלץ לבדוק מה ניתן לרכוש אונליין בקליק מהיר.

בימינו, אנשים רוכשים מוצרי מטבח אונליין בהנחות משמעותיות, היות והרבה יותר קל לתמחר מוצרים נמוך כשהם נמכרים אונליין. 

בעוד שהמשווק, כמו אלקטרו שופ, חוסכים עלויות בכך שהחנות היא אינטרנטית, הצרכן למעשה זוכה במחירים מעולים על כלי מטבח, מוצרי בישול, מחבת פסים, פלנצ'ה איכותית ועוד.

אגב, גם שואבי אבק עוצמתיים תוכלו לרכוש בחנות ELECTRO SHOP בכתובת https://electroshop.co.il  – מוצרים לבית במחירי אונליין אטרקטיביים.

 

שניצלים וסטייקים מכינים על פלנצ'ה מקצועית

בין אם אתם מעוניינים לטגן שניצל או להכין סטייק טוב, ההמלצה הכי טובה תהיה להשתמש בפלנצה איכותית. אתם תוכלו להגיע לטעם ייחודי ביותר בצלייתכם, תוך שאתם גם מקפידים על תזונה בריאה ושלמה.

בשורה התחתונה, מאכלים יכולים להיות מאוד טעימים, אך במקביל גם להיות מאוד לא בריאים. 

בעוד שהיתרון הברור של שניצל מטוגן הוא בטעם שלו, החיסרון בשניצל מטוגן אפילו עוד יותר ברור, והוא בעובדה שהטיגון מסכן את הבריאות.

מחקרים רבים כבר פורסמו על הנזקים הנגרמים כתוצאה מאכילה מרובה של שמן, כך שאין שום סיבה שאתם תיקחו חלק בסטטיסטיקות מסוגים אלו.

תמיד שאלתם את עצמכם מה עדיף גריל גז או גריל פחמים? כאן תמצאו את התשובה.

רוצים לאכול בריא וטעים? מחבת פסים וגם פלנצ'ה איכותית, זה מה שישדרג עבורכם את איכות החיים. בתיאבון!

רוצים לפרסם אצלינו באתר?

השאירו פרטים ואנחנו נחזור

אהבתם את הכתבה ?
שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב google
כתבות בנושא